Házirend

HÁZIREND

Köszönjük, hogy a Panorámaház Bükkszék vendégházat választották.   Kérjük vegyék figyelembe, hogy a foglalás elküldésével tudomásul veszik a házirend szabályait.

Kötelesek vagyunk vendégeink személyes adatait az okmányaik szkennelésével továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Kérjük a személyi azonosító okmányt a megérkezés után átadni szkennelés céljából. Amennyiben az okmány átadása megtagadásra kerül, sajnálatos módon a foglalást azonnal töröljük.

A bejelentkezési idő az érkezés napján 15:00 óra után lehetséges. A szállást az elutazás napján 10:00 óráig el kell hagyni. Amennyiben a foglaltság lehetővé teszi, természetesen rugalmasok vagyunk az érkezés és elutazás időpontját illetően. Mindenképpen előre egyeztetés szükséges!

A vendégházban dohányozni szigorúan tilos! Az IQOS és az elektromos cigaretta sem megengedett beltéren! A kijelölt dohányzóhelyen lehet dohányozni. A csikkeket kérjük, hogy az erre a célra fenntartott hamutartóba szíveskedjen eldobni.

A vendégházban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Látogatót csak napközben lehet fogadni a szállásadó engedélyével. A vendég a látogatója magatartásáért – ideértve az esetleges károkozást is – felelősséggel tartozik

14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más felügyelettel általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a vendégházban. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.

A vendégházba háziállat nem hozható! – Mi is szeretjük az állatokat, de vendégházunk területe és adottságai nem alkalmasak arra, hogy a házikedvenceket is vendégül láthassunk.

A szálláshelyen este 22.00 órától reggel 8.00 óráig hangoskodni, a helyi lakosokat pihenésében zavarni szigorúan tilos.

A vendégházban wi-fi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.

A vendég a wi-fi csatlakozás jelszavát a vendégházban való bejelentkezéskor, egy időben kapja meg.

Tűzoltó palack a vendégházban található. Tűz esetén a vendég köteles haladéktalanul riasztani az üzemeltetőt.

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakóhelyen lehet a tűzvédelmi szabályok szigorú betartásával.

Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a szemetet, kérjük kedves vendégeinket, hogy a házban és a kültéri kukáknál is tartsák szem előtt a szelektív hulladékgyűjtés szabályait.

A jakuzziba ételt és italt bevinni szigorúan tilos! A jakuzzit mindenki saját felelősségére használhatja.

Kérjük vendégeinket, hogy a vendégházban tapasztalt mindennemű meghibásodást a tulajdonos részére jelezni szíveskedjenek.

Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó́ esetleges anyagi karokért vagy balesetekért.

A nem rendeltetésszerű használattal okozott károkért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni.

A szállóvendégek gépjárművei térítésmentesen parkolhatnak a vendégház fedetlen és kamerával megfigyelt, de nem őrzött parkolójában.

Szolgáltatásaink térítésmentesen kérhetőek: babaágy, babaágynemű, bili, etetőszék, babakád, WC szűkítő.

Hosszabb tartózkodás esetén hetente ágynemű, törölköző csere és takarítás biztosított.

Ügyeleti telefonszám: 06-30/5372713 Szijjártóné D. Beáta

 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Üdvözlettel:

Szijjártó Károly, Szijjártóné D. Beáta

Panorámaház Bükkszék